tiistai 15. helmikuuta 2011

Varpu 11-viikkoa

Varpu on tänään tiistaina 11 viikkoa vanha. Kolme viikkoa se on siis meillä jo ollut! Uskomatonta että tässä on mennyt jo useampi viikko noin tunnin välein pihalla rampaten :D

Varpu on nyt 3,8 kg, mikä on oikein hyvä paino, vaikka ollaankin noin kilo jäljessä Igor-veljeä. Varpu onkin aika varpunen ja sen veljet jo hyvin urosmaisia göötinalkuja. Kasvukäyrä näyttää noin 300-400g lisäystä viikottain. 

Eilen posti toi Varpun, tai ehkä ennemminkin omistajien, iloksi kantolaukun. Alussa Varpu mahtui mukavasti takin alle, mutta nyt se alkaa olla jo sen kokoinen että vetoketju ei mene kiinni, mikä näillä pakkasilla olisi ihan suotavaa, sekä se alkaa olla sen painoinen ettei sitä enää mielellään pitkiä matkoja kanna. Tällä viikolla on tiedossa rokotusmatka usealla liikennevälineellä kulkien, ja ensi viikolla matkustamme junalla kotipaikkakunnalleni, joten laukku tulee oikein tarpeeseen. Lisäksi sitä voi käyttää hätävarana lenkeillä, kunhan kevät tulee ja aletaan kulkea kauemmas, niin pennun väsähtäessä sen voi kantaa laukussa. 

Olen oikein tyytyväinen laukkuun, sain sen edullisesti ja moneen paljon kalliimpaan laukkuun verrattuna tuossa luvataan kestävyyttä 10kg saakka, joka tulee göötillä tarpeeseen - 5kg laukulla emme tekisi mitään enää muutaman viikon kuluttua. Laukku aukeaa päältä ja sivulta, ja siinä on myös olkahihna.

Laukku on testattu ja hyväksi koettu:


Sunnuntaina käytiin taas leikkimässä veljien, Igorin ja Riemun, kanssa:


Vielä pieni videotallenne ystävänpäivältä, videolla Sara ja Varpu hammasmiekkailee:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti